ΤΕΧΝΙΚΗ   ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

η πληροφορία παντού!

Η Tweebit σε συνεργασία με την Live CΙS προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σχετικά με εμπορικό λογισμικό  κάνοντας χρήση της πλατφόρμας του διαδικτύου.  Οι λύσεις που προσφέρουμε διακρίνονται για την άριστη ποιότητα τούς, και την καλύτερη αναλογία τιμής προς απόδοση καλύπτοντας στο έπακρο τις ανάγκες των πελατών μας. Η Live CIS απαρτίζεται από ανθρώπους που έχουν εμπειρία 10+ ετών στο χώρο του Επιχειρησιακού Λογισμικού.

 

Η πολιτική της εταιρίας είναι να παρέχει στους χρήστες τις δυνατότητες που ακριβώς και συγκεκριμένα απαιτούνται για την επιχείρησή τους, ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΤΟΣ για δυνατότητες που είναι περιττές και παρέχοντάς τους δωρεάν όλη την τεχνική υποστήριξη και τις αναβαθμίσεις (updates) που χρειάζονται.

 

Η λειτουργία του είναι απλή και φιλική στον χρήστη, τον απαλλάσσει από όλα τα κόστη ενός προγράμματος τοπικής εγκατάστασης, του δίνει πλήρη ελευθερία κινήσεων από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου ενώ του παρέχει πληθώρα άλλων υπηρεσιών που συντελούν στην καλύτερη δυνατή διαχείριση της επιχείρησής του.

 

Η εμπορική πολιτική της εφαρμογής ακολουθεί τις επιταγές της αγοράς έτσι όπως αυτή διαμορφώνεται μέσα από τις συνεχόμενες αλλαγές και εξελίξεις στον οικονομικό τομέα , δίνοντας στον επιχειρηματία τη δυνατότητα να πληρώνει ανάλογα με τον όγκο των εργασιών του και μόνο.

 

Σημαντικό κομμάτι της προσπάθειας αυτής αφορά την ευαισθητοποίησή μας ως νέοι άνθρωποι στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος – ένα περιβάλλον το οποίο βάλλεται καθημερινά από βλαπτικούς παράγοντες και αλόγιστη χρήση των φυσικών του πόρων.

 

Με τη χρήση του καινοτόμου αυτού λογισμικού, ελαχιστοποιούμε και σε κάποιες περιπτώσεις εξαφανίζουμε εντελώς τη χρήση χαρτιού, μελάνης, εκτυπώσεων, συγκεκριμένων προδιαγραφών hardware κλπ, καθώς το μόνο που χρειάζεται μια επιχείρηση για να λειτουργήσει είναι η σύνδεσή της στο διαδίκτυο (internet).

 

Πάρτε την επιχείρηση σας χέρια σας.......παντού!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Πλήρης οργάνωση και παρακολούθηση των πελατών και των προμηθευτών της επιχείρησής σας.

Αναλυτικές εκτυπώσεις, εύχρηστα γραφήματα και άμεσα στατιστικά για κάθε εμπορικό επίπεδο της επιχείρησής σας.

Δυνατότητα αποστολής παραστατικών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

Κάντε άμεση διαχείριση πληροφοριών μέσω αποστολής sms, απευθείας από το Live CIS, προς όλα τα κινητά.

Δυνατότητα άμεσης σύνδεσης του Live CIS με ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) ώστε μαζί με την παραγγελία να γίνεται και η τιμολόγηση του πελάτη απευθείας μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Δυνατότητα ανάρτησης τιμοκαταλόγων που αφορούν δραστηριότητες της επιχείρησής σας.

Οργανώστε και παρακολουθήστε αναλυτικά όλες τις αγορές, πωλήσεις και προσφορές της επιχείρησής σας.

Αυτόματη σύνδεση του Live CIS (γέφυρα) με λογιστικά γραφεία για μεταφορά των εμπορικων κινήσεων (τιμολόγια αγοράς, πώλησης κ.τ.λ.) στα λογιστικά προγράμματα. Αυτόματο backup

Αυτόματη δημιουργία και εξαγωγή των αρχείων σας σε pdf, word, excel, html.

Εγγύηση ασφάλειας των δεδομένων σας με SSL και ISO 27001.

Δεν χρειάζεται τοπική εγκατάσταση, ούτε εξειδικευμένο hardware. Έχετε πρόσβαση από οποιοδήποτε υπολογιστή ή κινητή συσκευή (tablet, smartphone κ.τ.λ) και από οποιοδήποτε λειτουργικό Windows, Linux, Ubuntu, MacOSX, Android....

Δεν ανησυχείτε πλέον για αναβαθμίσεις και φορολογικές αλλαγές. Είναι όλα ΔΩΡΕΑΝ στην πλατφόρμα Live CIS.

Σύνδεση στο LIVE

2103234443

Αριστείδου 10-12, Αθήνα 10559

gr@tweebit.gr

Δευτέρα 08:00-15:00

Τρίτη 09:00-17:00

Τετάρτη 08:00-15:00

Πέμπτη, Παρασκευή 09:00-17:00